LR termékek

Cell Essence – Sejtvédelem 3 lépésben

Testünk több milliárd sejtből épül fel. Az emberi szervezet legkisebb alkotóelemeiből másodpercenként több millió képződik. Amennyiben azonban ezek az apró „építőkövek” nem képesek regenerálódni és egészségesen működni, a szervezet sem tudja ellátni a feladatait. Ezért elengedhetetlen, hogy a sejtvédelemről minden nap tudatosan gondoskodj.

A stressznek, az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgáshiánynak és a külső környezeti hatásoknak köszönhetően a sejteket minden nap „támadások érik”, az anyagcsere folyamat során pedig agresszív anyagok (szabadgyökök) keletkeznek. Ezek együttese – ha a szervezet védelmi rendszere nem működik megfelelően – kiszámíthatatlan reakciók egész sorát indíthatják be, és betegségek kialakulásához vezethetnek.1

Antioxidánsokkal a szabadgyökök ellen

Az antioxidánsok elsődleges szerepe a szabadgyökök hatástalanítása, ezáltal az oxidatív stressz kivédése, az ebből eredő károsodások és betegségek megelőzése.2 Mindezt a folyamatot – valamint sejtjeid egészségét – rendszeres testmozgással, élvezeti szerektől mentes élettel, továbbá antioxidánsoktól (például A-, C- és E-vitamintól, szeléntől vagy cinktől) hemzsegő ételek, italok és táplálékkiegészítők fogyasztásával Te magad is támogathatod. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó cukor-, laktóz- és gluténmentes LR LIFETAKT Cell Essence termékcsalád ebben siet a segítségedre.

Cell Essence - Sejtvédelem 3 lépésben - newgenerationmarketing.hu

LR LIFETAKT Cell Essence – Sejtvédelem reggel, délben, este

  1. Reggel – CELL ESSENCE FOOD – A sejt-egészség alapja

Egészséged megőrzése és az oxidatív stresszel szembeni védelem érdekében kiemelten fontos, hogy a szervezeted a hét minden napján megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokkal lásd el – csak az egészséges sejtek képesek gondoskodni arról, hogy tested megfelelően működjön, és fittnek érezd magad.

Az LR LIFETAKT Cell Essence Food a természetes összetevőkre támaszkodva megteremti a sejt-egészség alapját. Ellát a szükséges tápanyagokkal, és védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben.

  1. Délben – CELL ESSENCE ENERGY – A sejt-energia támogatója

Az energia a tested kifogástalan működésének az előfeltétele. A szükséges mennyiség előállítása sejtjeid egyik legfontosabb feladata, ehhez azonban elengedhetetlen a kiegyensúlyozott tápanyag-kombináció biztosítása.

Az LR LIFETAKT Cell Essence Energy a természetes superfood-ok erejével, és tudományosan bizonyított hatékonysággal támogatja az energiaképződést.

  1. Este – CELL ESSENCE REGENERATION – A sejtregeneráció támogatója

A sejtosztódásnak köszönhetően szervezeted folyamatos megújuláson megy keresztül – így képes regenerálódni, hosszú távon élettel teli maradni, és maximális teljesítőképességgel üzemelni.

Az LR LIFETAKT Cell Essence Regeneration a gondosan válogatott összetevők kombinációjával támogatja a sejtek természetes regenerációs folyamatait, és a genetikai információk reprodukcióját.

Cell Essence - Sejtvédelem 3 lépésben - newgenerationmarketing.hu

Minden benne van, amire a sejtjeidnek szüksége van

Az LR LIFETAKT Cell Essence mélyreható triplakomplexuma mindent tartalmaz, amire a sejtjeidnek szüksége van: ellátja tested a szükséges tápanyagokkal, biztosítja az energiaképződést és támogatja a sejtek regenerációját.

Fogyaszd reggel, délben és este a kizárólag természetes összetevőket tartalmazó készítményeket, és nézz szembe a mindennapok kihívásaival egészségesen és kirobbanó erővel.

TUDJ MEG TÖBBET A LR LIFETAKT CELL ESSENCE TERMÉKCSALÁDRÓL!

1 A szabadgyökök támadása és visszaverése

2 Mik is azok az antioxidánsok?