LR_Health_Mission_Logo_horizontal_DE_Text_black_Box_white_HU2_web_1

Átfogó bél- és anyagcsere kúra

A metabolizmusod támogató tökéletes kombináció
LR_Health_Mission_Logo_horizontal_DE_Text_black_Box_white_HU2_web_1

Átfogó bél- és anyagcsere kúra

A metabolizmusod támogató tökéletes kombináció
SEGÍTSÉG AZ EMÉSZTÉSNEK

Az LR HEALTH MISSION
egy átgondolt,

tudományos alapokon nyugvó három hónapos kúra a bél-, a máj- és a sejt-anyagcsere számára. Teljes körű megoldást kínál egy egyedülálló és megfelelően egymásra épülő termékkombinációval.
A természetből származó innovatív hatóanyagok és a legújabb tudományos ismeretek kombinációja gondoskodik a legoptimálisabb szinergiai hatásról, valamint a szervezet
természetes egészségmegőrzéséről.
harom_llepes_ill_top_1
SEGÍTSÉG AZ EMÉSZTÉSNEK

Az LR HEALTH MISSION
egy átgondolt,

tudományos alapokon nyugvó három hónapos kúra a bél-, a máj- és a sejt-anyagcsere számára. Teljes körű megoldást kínál egy egyedülálló és megfelelően egymásra épülő termékkombinációval.
A természetből származó innovatív hatóanyagok és a legújabb tudományos ismeretek kombinációja gondoskodik a legoptimálisabb szinergiai hatásról, valamint a szervezet
természetes egészségmegőrzéséről.
harom_llepes_ill_top_1

ELLÁTÁS | Minden, amire a szervezetnek szüksége van

bel_anyacsere_pic_1

Bél-anyagcsere

maj_anyagcsere_1

Máj-anyagcsere

sejt_anyagcsere_1

Sejt-anyagcsere

ELSZÁLLÍTÁS | Minden, ami káros a szervezetre

1

A BÉLRENDSZER,
AMI A JÓ KÖZÉRZETÉRT FELEL

A bélrendszerünk, melynek felülete mintegy 200 m², létfontosságú szerepet játszik az anyagcsere és az immunvédelem terén, alapvetően meghatározza az egészséges táplálékfelvételt, a méregtelenítést és a védelmi mechanizmusokat. A táplálék átalakítása és lebontása, valamint a káros anyagok és baktériumok kiszűrése révén biztosítja testünk védelmét és támogatja az immunrendszer megfelelő működését, így kulcsfontosságú szerepet tölt be a jó közérzet és az általános egészség fenntartásában.


PRO 12+

PRO 12+ KAPSZULA A TRIPLEBIOTIC KOMPLEX-SZEL A PROBIOTIKUM KÉSZÍTMÉNYEK KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA.

PREBIOTIKUM
A frukto-oligoszacharidok – rostok – gondoskodnak arról, hogy a természetes baktériumok jól érezzék magukat a bélrendszerben. A jó baktériumok táplálékául szolgálnak és támogatják a növekedésüket.

BAKTÉRIUMOK
Kapszulánként 1 milliárd baktérium 12 különböző baktériumtörzsből a bélflóra felépítéséért és támogatásáért.

POSZTBIOTIKUM
Szabadalmaztatott posztbiotikus Prolac-T™ hatóanyagot tartalmaz. Segíti a méregtelenítés folyamatait. A következő “evolúciós szint” a tejsavbaktériumok világában.

Az innovatív dupla kapszulaburok gondoskodik róla, hogy a TRIPLEBIOTIC komplex sértetlenül jusson a bélbe.


COLOSTRUM COMPACT

A KOLOSZTRUM, A TEHENEK ELŐTEJE, AMI MINDEN FONTOS ANYAGGAL ELLÁTJA A BORJAKAT, AMIRE SZÜKSÉGÜK VAN.

BÉLRENDSZERI TÁMOGATÁS
Speciális fehérjék és növekedési faktorok erősítik a bélfalat. A sértetlen bélfal gondoskodik a tápanyagok megfelelő felvételéről.

IMMUNRENDSZER
Az immunglobulinok, antitestek és vérsejtek az immunrendszer fontos, természetes segítői. Az a feladatuk, hogy megvédjenek a fertőzésektől.

KÍMÉLETES FELDOLGOZÁS
A nyersanyag értékes összetevői megmaradnak, mivel a terméket kíméletesen, hideg gyártási eljárással dolgozzák fel.

A termék 100% kolosztrumból készül és teljesen természetes.

PRO_12_and_colostrum_4

2

LÉTFONTOSSÁGÚ SZERVÜNK –
A MÁJ

A máj, mint a testünk legnagyobb anyagcseréért és méregtelenítésért felelős szerve, alapvető szerepet játszik a sejtek tápanyagellátásában, a táplálékból származó anyagok hasznos formába alakításában és raktározásában. Emellett kulcsfontosságú a méreganyagok lebontásában és eltávolításában, védi a szervezetet az oxidatív stressztől, és létfontosságú szerepet tölt be az energia-anyagcserében, fehérjeszintézisben, valamint a koleszterin- és vércukorszint, továbbá a hormonok szabályozásában, így biztosítva a test egészséges működését.

LIVER SUPPORT KAPSZULA

A Liver Support kapszula háromszoros hatékonysággal támogatja a májban zajló folyamatokat*¹

1. ELLÁTÁS ÉS ANYAGCSERE

Támogatja a máj funkcióit, a tápanyagszabályozást¹ a szénhidrátok, fehérjék és zsírok esetében, valamint a vitaminok (A, D, B12) és ásványi anyagok (vas, réz, cink és szelén) raktározását.

2. MÉREGTELENÍTÉS¹
Támogatja a felesleges anyagok elszállítását*, bomlását, csoportosítását és kiválasztását.

3. VÉDELEM
A mangán egy ásványi anyag, ami megvédi a sejteket az oxidatív stressztől¹, amelyet az anyagcsere- és méregtelenítési folyamatok okoznak. A cisztein-szintézis²,³ támogatásával a  májat védi, köszönhetően a antioxidáns glutation és taurin képződésének köszönhetően. 

* A kolin hozzájárul a máj normál funkcióinak fenntartásához.
¹ A mangán védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben.
² A B6-vitamin hozzájárul a normál cisztein-szintézishez. 3
³ A molibdén hozzájárul a normál kén- és aminosav-anyagcseréhez
* Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

liver_suppoert_2

3

ÉPÍTŐKÖVEINK –
A SEJTEK

A sejtek minden szervünk alapját és építőkövét képezik, és elengedhetetlenek az élet fenntartásához a szervezetünkben. Mint energiaszolgáltatók, felelősek az energia előállításáért, valamint számos létfontosságú anyag, hormon és hatóanyag termeléséért. Emellett, mint védők, az immunrendszer sejtjei segítenek megóvni külsőnket és belsőnket a különféle veszélyektől, míg fertőtlenítőként a sejtek biztosítják a szervezet tisztítását, a méreganyagok kiválasztását, hozzájárulva ezzel a belső környezet stabilitásának megőrzéséhez.

ALOE VERA IVÓGÉLEK

Az Aloe vera ivógél ellátja, védi, regenerálja és támogatja a szervezet jólétét.¹⁻⁴

ANYAGCSERE-SPECIALISTA
Az Aloe vera ivógélek hatékonyan támogatják a sejtanyagcserét¹, hiszen gondoskodnak róla, hogy a tápanyagok eljussanak a sejtekig.

IMMUNVÉDELMEZŐ ÉS REGENERÁLÓ
Az immunrendszert és regenerációs folyamatait az Aloe vera ivógél mindennapos fogyasztása támogatja. Az aloe vera arról is közismert, hogy javítja a tápanyagok felszívódását.² ³ ⁴

ENERGIAELLÁTÓ
Az Aloe vera ivógélek számos tápanyagot szállítanak a szervezetnek: acemannánt, különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat az energiáért és életerőért.¹,³


PRO BALANCE

A Pro Balance tabletta támogatja a sav-bázis egyensúlyt⁵, amire a sejtek megfelelő működéséhez van szükség, valamint a szervezet anyagcserefolyamatainak alapját jelenti.

SEMLEGESÍTÉS
A felesleges savakat semlegesíti⁵ – így a sejtek közötti tér nem salakosodik el és a sejtek ellátása sincs blokkolva.

ELLÁTÁS
A Pro Balance harmonizált ásványi anyagokat és nyomelemeket, például magnéziumot, kalciumot, rezet és krómot, valamint értékes citrátok és karbonátok keverékét tartalmazza.

¹ Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez.
² Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
³ Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
⁴ Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul a regenerációhoz az E-vitamin csökkentett formájában.
⁵A Pro Balance tablettában lévő magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, valamint az elektrolit-egyensúly fenntartásához.*Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, és az egészséges életmódot.

pro_balance_aloe_vera_2

Érdekel a HEALTH MISSION bél és anyagcsere kúra?

Érdekel a HEALTH MISSION bél és anyagcsere kúra?

Érzed már valamelyiket?

Te azon szerencsések közé tartozol, akik még jól érzik magukat, vagy már sajnos te is tapasztalod a modern életvitel okozta krónikus fáradtságot, stresszt, emésztési zavarokat, vagy akár a gyulladásos állapotok egyikét? Ne feledd, hogy a jelenlegi jó állapot nem garancia a jövőre nézve, és azok, akik most még nem érzik a problémák súlyát, könnyen kockáztathatják egészségük hirtelen romlását, ha nem fordítanak kellő figyelmet a megelőzésre és a szervezetük támogatására. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy évente legalább egyszer ellensúlyozzuk a minket érő negatív hatásokat és egy három hónapos kúrát végezzünk a testünk természetes működésének aktív támogatására.
Fontos a megelőzés

Érzed már valamelyiket?

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a gyereked hazahozza az iskolából vagy oviból az aktuális nyavalyát. De miért is ne lehetnél Te is inkább TurboKid anyuka? Felejtsétek el mindannyian a betegeskedést és a hiányzást a TurboKid termékekkel!

Az LR Health Mission termékcsalád három kulcsfontosságú szinten – az emésztés, a máj működése és a sejt-anyagcsere – nyújt támogatást, amelyek segítenek a tartós egészség fenntartásában. Az emésztési folyamatok optimalizálásával javítja a tápanyagok felszívódását, támogatja a máj méregtelenítő képességét, így segítve a káros anyagok hatékonyabb eltávolítását, és erősíti a sejt-anyagcserét, elősegítve ezzel a sejtek energiatermelését és általános működését. Ezek az intézkedések lehetővé teszik, hogy proaktívan kezeljük a modern élet kihívásait és megőrizzük vitalitásunkat.

AZ EGÉSZSÉGEDÉRT A TERMÉSZET EREJÉVEL

Minden növénynek, illetve minden összetevőnek van egy különleges előnye, néhány közülük igazi specialista. Csapatjátékukkal pedig különöseneffektív, szinergikus hatások jöhetnek létre, melyek támogatják a természetes egészségmegőrzést.
A metabolikus kúra összetevői együttesen a leghatékonyabbak, így támogatják a szervezet egyensúlyát is.

MÁRIATÖVIS

VÉDELEM: A máriatövis főleg a máj egészségére¹ gyakorolt pozitív hatásairól ismert. Fő hatóanyaga a szilimarin, mely a májsejtek regenerációját támogatja.

MÉREGTELENÍTÉS: A máriatövis a máj méregtelenítő funkcióját² is támogatja, hiszen növeli azon enzimek aktivitását, melyek a mérgek és káros anyagok lebontásában játszanak fontos szerepet.

TÁMOGATÁS: A máriatövis vagy szilimarin fogyasztása étrend-kiegészítőként a májfunkciókat támogatja.

CHLORELLA

A chlorella egy édesvízi alga, mely táplálkozáspszichológiai tulajdonságai, valamint potenciális egészségügyi alkalmazása által hatékony étrendkiegészítő.

Antioxidatív tulajdonságok: A chlorella természetes antioxidánsokat tartalmaz, mint a C-vitamin, E-vitamin és a karotinoid. Az antioxidánsok védik a szervezetet az oxidatív stresszel szemben, valamint hozzájárulnak a szabadgyökök által okozott károk minimalizálásához.


Tápanyagok: A chlorella különböző tápanyagokban, fehérjékben, vitaminokban (B-vitaminok, C- és K-vitamin), ásványi anyagokban (vas, magnézium, cink), rostokban és másodlagos növényi anyagokban gazdag. Ez a tápanyagösszetétel teszi a chlorellát igazán tápláló kiegészítővé az egészség támogatásában.

FEHÉR ÜRÖM

Az artemisia absinthium általában fehér ürömként ismert. Sokoldalúan felhasználható különböző tulajdonságainak köszönhetően.

ANYAGCSERE-TÁMOGATÁS: A növényt hagyományosan már régóta használják az emésztés segítésére. A fehér üröm serkenti az emésztőnedvek képződését és így fellép a gyomor- és bélproblémák ellen is, mint a puffadás és a telítettség érzése.

ANTIOXIDATÍV HATÁS: A fehér üröm természetes antioxidánsokat² tartalmaz, mint polifenolok, flavonoidok és terpének. Az antioxidánsok védik a sejteket az oxidatív stresszel, valamint a szabadgyökök okozta károkkal szemben.

CISZTEIN

A cisztein egy esszenciális aminosav, mely számos létfontosságú folyamatban részt vesz. A cisztein-hiány, vagy ennek közelgő fennállása, negatív hatással van a szervezet anyagcseréjére, illetve korlátozza a májat vagy más szerveket. A máj képessége,

hogy szintetizálja a ciszteint, ami fontos az egészséges anyagcsere fenntartásához és a megfelelő méregtelenítési funkciókhoz.

¹ A máriatövis támogatja a normál májfunkciók megtartását, valamint részt vesz a máj védelmében és regenerációjában.

² Az antioxidánsok arról közismertek, hogy hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni, valamint a szabadgyökök okozta károk védelméhez.

Amikor a rohanó hétköznapok során folyamatosan csak úton vagy, és minden nap szembe kell nézned a stresszel, a gyorséttermi ebédekkel, és a kevés alvással, szinte biztosra veheted, hogy hamarosan kimerültnek és fáradtnak fogod érezni magad. Ez az életstílus nemcsak hogy rövid távon zavaró, de hosszú távon csökkenti a terhelhetőségedet, kieshetsz a munkából, és még a gyermekeid mellett sem tudsz megfelelően jelen lenni. De tényleg hagyni kell, hogy mindez így történjen?

A Health Mission termékcsalád pontosan az ilyen modern kihívásokra nyújt megoldást. Három kulcsfontosságú területen – az emésztés, a máj működése és a sejt-anyagcsere – kínál támogatást, hogy segítsen fenntartani az egészségedet és vitalitásodat a stresszes időszakokban is. A termékek célja, hogy segítsenek helyreállítani a természetes egyensúlyodat, támogassák a méregtelenítő folyamatokat és biztosítsanak elegendő energiát a nap minden szakában. Miért hagynád, hogy a modern életvitel felőröljön, amikor van megoldás?

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Bél-és anyagcsere kúra