LR termékek

Férfiak figyelem! Megvan, hogy mi kell a nőnek!

Amire Nick Marshall, a Mel Gibson által megformált kreatív igazgató már 2000-ben választ kapott, arra két évtizeddel később végre Te is fényt deríthetsz – ehhez pedig nem kell női ruhába bújva, hajszárítóval a kezedben, egy gyöngysoron megcsúszva beleesned egy kád vízbe. Elég, ha átfutod egy nemrég közzétett kutatás eredményeit.

És mielőtt a lényegre térnénk, még egy jó hír: ha a cikk végéig kitartasz, nem csak az eredményeket tárjuk eléd, hanem azt is megmutatjuk, hogyan tudsz könnyedén megfelelni a hölgyek által támasztott elvárásoknak. De ne szaladjunk ennyire előre. Kezdjük a legfontosabb kérdéssel:

Mi kell a nőnek?

A gyakran emlegetett kérdésre végre nem csak feltételezésekre és néhány ember véleményére alapozva kapunk választ. A Göttingeni Egyetem kutatói a világ 180 országából több mint 68 000 nőt vontak be egy felmérésbe, hogy hiteles választ adhassanak a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre. Lássuk az eredményeket! Mi kell a nőnek, ha hosszú távban gondolkodik egy férfival?

Férfiak figyelem! Megvan, hogy mi kell a nőnek! - newgenerationmarketing

Belső értékek

A belső tulajdonságok közül egyértelműen a kedvesség került az első helyre (a válaszadók 88,9%-a ítélte ezt a tulajdonságot a legfontosabbnak), a támogató személyiség a második, az intelligencia a harmadik helyre került, de a képzettségnek és a magabiztosságnak is sikerült beverekednie magát az legfontosabb értékek közé.

Külső tulajdonságok

Ami a külsőt illeti: a lehengerlő mosoly és az igéző szempár mellett kiemelték a férfiasság méretét (a válaszadók a közvélekedéssel ellentétben a nagy helyett egyöntetűen az átlagos méret mellett tették le a voksukat), de a rövid haj, az ápolt kezek, a vonzó hát, az izmos karok és az arcszőrzet is előkelő helyen szerepelt a listán.

Férfiak figyelem! Megvan, hogy mi kell a nőnek! - newgenerationmarketing

A kutatás kitér arra is, hogy a hölgyek számára a vallási hovatartozás és a politikai nézet nem sorolhatók a döntő tényezők közé, a gyermekvállalási hajlandóság viszont a megkérdezettek felénél kardinális kérdésnek számít, amikor párválasztásról van szó.

A hosszú távú párkapcsolatban gondolkodó hölgyeknek egyértelműen a belső értékek a legfontosabbak, a pozitív tulajdonságok bemutatásához azonban mindannyian tudjuk, hogy elengedhetetlen a megnyerő és magabiztos megjelenés – ha ugyanis nincs meg az a bizonyos szikra az első pillanatban, sokkal nehezebb a helyzet.

Megnyerő külsővel könnyebben megmutathatod a belső értékeid

Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot a piacon egyedülálló módon dupla komplexummal, édesítőszertől-, mesterséges színezőanyagoktól-, laktóztól- és gluténtől mentesen nyújtja mindazt, amire a szervezetednek szüksége van a férfias megjelenés eléréséhez és megőrzéséhez.

  • Színtiszta energia – Aktiválja az energiát és támogatja az energia-anyagcserét, hogy több erőd legyen napközben.1, 2
  • Egészséges bőr – Értékes tápanyagokkal – mint a biotin, a cink és a réz – erősíti a haj szerkezetét, és megelőzi a ráncképződést.3
  • Dús haj – Hatékony összetevőkkel támogatja a hajhagymákat. Gondoskodik a haj szerkezetéről, így az dús és hosszú távon ragyogó lesz.4
  • Szemrevaló izmok – Támogatja a fehérjeképződést és az izomépítést.1, 5
  • Kirobbanó férfiasság – Hozzájárul a tesztoszteron természetes képződéséhez, valamint pozitívan befolyásolja a férfiasságot.6
Férfiak figyelem! Megvan, hogy mi kell a nőnek! - newgenerationmarketing

Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot kizárólag egymáshoz igazított, természetes és tudományosan igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaz, melyek maradéktalanul kiszolgálják szervezeted szükségleteit.

Mi kell a nőnek? Vedd kezedbe az irányítást!

Légy kedves, magabiztos, sugározz ápoltságot, és mutasd meg, hogy milyen egy igazi férfi! Az LR LIFETAKT 5in1 Men’s shot segítségével az értékes belső mellé könnyedén vonzó külsőt párosíthatsz.

TUDJ MEG TÖBBET AZ LR LIFETAKT 5IN1 MEN’S SHOT-RÓL!

1 A tiamin, a B6-vitamin, a B12-vitamin és a magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. I 2 A B6-vitamin, a B12-vitamin és a magnézium hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. I 3 A riboflavin, az A-vitamin, a niacin, a biotin és a cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és a bőr normál funkcióinak megőrzéséhez. I 4 A biotin és a cink hozzájárulnak a haj normál állapotának megőrzéséhez. Az E-vitamin, a C-vitamin, a szelén és a cink védik a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A réz hozzájárul a normál hajpigmentációhoz. I 5 A magnézium hozzájárul a normál izomfunkciókhoz. A D-vitamin hozzájárul a normál izomfunkciók megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál fehérjeszintézishez. I 6 A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének megőrzéséhez. A szelén hozzájárul a normál spermaképződéshez. A cink hozzájárul a normál termékenységhez és a normál reprodukcióhoz.