LR termékek

A szépség elixír valóban létezik!

Különböző magazinok – célcsoporttól függetlenül – előszeretettel boncolgatják azt a témát, hogy a férfiak és a nők mit figyelnek meg, amikor egy másik emberrel először találkoznak. Akár egy tudományos folyóiratban, akár egy tinimagazinban találjuk szembe magunkat a kérdéssel, a haj, a bőr és a körmök ápoltsága szinte minden esetben szerepel a listákon. Mit szólnál hozzá, ha az említett testrészek egészséges és ápolt megjelenéséről egyetlen korty szépség elixírrel gondoskodhatnál?

Mielőtt még azt gondolnád, hogy kezdünk elrugaszkodni a valóságtól, és történetünk tündérmesébe csap át, szeretnénk biztosítani, hogy semmi mesebeli nincs az imént feltett kérdésben. A szépségápolásban jártas szakemberek ugyanis összeállították egy mesterséges adalékanyagoktól mentes készítményt, ami tudományosan bizonyított hatékonysággal képes biztosítani a haj, a bőr és a körmök egészséges megjelenését.

LR LIFETAKT Beauty Elixir – Egy korty természet minden nap

Az LR LIFETAKT Beauty Elixir a piacon egyedülálló módon dupla komplexummal, édesítőszertől-, mesterséges színezőanyagoktól-, laktóztól- és gluténtől mentesen nyújtja mindazt, amire a szervezetednek szüksége van a fiatalos megjelenés megőrzéséhez.

A szépség elixír valóban létezik! - newgenerationmarketing.hu - LR 5in1 beauty elixir

Az aktív komplexum a legfontosabb szépségért felelős összetevőket magas koncentrációban tartalmazza – ezáltal aktiválva a szépségfolyamatokat1, 2, 3, 4, 5 –, a megelőző komplexum pedig belülről véd a környezeti hatásokkal szemben, és megelőzi az öregedés látható jeleinek a kialakulását.

  • A C-vitamin és a mélyreható kollagén peptidek csökkentik a ráncokat.1, 6
  • A vérnarancs, a rózsagyökér és a zöldtea kivonat védelmet nyújt a bőröregedés kiváltó okaival szemben.
  • A kollagén peptidek 15%-kal fokozzák a bőr rugalmasságát, növelik a bőrsűrűséget és csökkentik a narancsbőrt.7, 8
  • A réz és az aloe vera zselé erősítik a kötőszöveteket.2
  • A bitoin belülről táplálja a haj szerkezetét. 3
  • A réz gondoskodik a normál hajpigmentációról, és egészséges ragyogást biztosít.3
  • A kollagén peptidek bizonyítottan felgyorsítják a körömnövekedést, és 42%-kal képesek csökkenteni a körömproblémák kialakulásának az esélyét.9
  • A cink erősíti a körmöket.4

A szépség elixír mindig is létezett, csak össze kellett állítani

Az örök fiatalság titkának kutatása egyidős az emberiséggel. Évezredek óta próbáljuk megtalálni, mit kéne ahhoz tennünk, hogy megállítsuk az idő múlását. Vannak, akik a mesterséges körülmények között kikísérletezett termékekben, mások a plasztikai sebészek szikéiben látják a megoldást. Az LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixirt összeállító szakemberek másképp gondolkodtak. A természethez fordultak segítségért, döntésüket pedig klinikai vizsgálatokkal is alátámasztották.

A szépség elixír valóban létezik! - newgenerationmarketing.hu - LR 5in1 beauty elixir

A kutatók bebizonyították, hogy a bőrt, a hajat és a körmöket támogató szépség elixír mindig is létezett, csak össze kellett állítani. A kollagén peptideket, hyaluronsavat, rezet, cinket, magasan koncentrált vitaminokat, aloe verát, vérnarancsot, áfonyát, rózsagyökeret és zöldtea kivonatot tartalmazó komplexumot apró tégelyekben sűrítették össze, és gondoskodtak róla, hogy naponta egyetlen elfogyasztásával biztosítható legyen a szervezet számára mindaz, amire szüksége van az idő múlásával szemben folytatott harcban.

Légy magabiztos, sugározz ápoltságot, és ne hagyd, hogy a külsőd a korodról árulkodjon! TUDJ MEG TÖBBET AZ LR LIFETAKT 5IN1 BEAUTY ELIXIRRŐL!

1 A biotin, a cink, az A-vitamin, a riboflavin és a niacin hozzájárulnak a bőr normál állapotának megtartásához. A réz hozzájárul a normál bőrpigmentáció megtartásához. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és a bőr normál funkcióinak megtartásához. I 2 A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának megtartásához. I 3 A biotin és a cink hozzájárul a haj normál állapotának megtartásához. A réz hozzájárul a normál hajpigmentáció megtartásához. I 4 A cink hozzájárul a körmök normál állapotának megtartásához. I 5 Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. A tiamin hozzájárul a normál energia-anyagcsere megtartásához. A B6- és B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez I 6 Forrás: Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol Physiol; 27:113-119.Jelentős ránccsökkenés és megnövekedett kollagénkoncentráció a bőrben 4 hét használat után. 100 45 és 65 év női tesztalany eredményei alapján. I 7 Forrás: Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol Physiol; 27:47-55. 15%-kal rugalmasabb bőr 4 hét használat után. 69 35 és 55 év között női tesztalany eredményei alapján. I 8 Forrás: Schunck et al., 2015, Journal of Medicinal Food; 18 (12): 1340-1348. Jelentős narancsbőr csökkenés már 3 hónap és jelentős bőrsűrűség növekedés 6 hónap használat után. 105 25 és 50 év közötti női tesztalany eredeményei alapján. I 9 Forrás: Hexsel et al., 2017, Journal of Cosmetic Dermatology; 1-7. A körömproblémák jelentős csökkenése már 2 hónap és a körömnövekedés felgyorsulása 3 hónap használat után. 25 18 és 50 év közötti női tesztalany eredményei alapján.