LR termékek

Turbokid – Még nem késő, hogy felkészítsd gyermeked immunrendszerét!

Ha az apróságok immunrendszerét leginkább megterhelő időszakokat kéne összegyűjtenünk, az iskolakezdés, az influenzaszezon és a fogcsikorgató téli hónapok egyaránt a lista elején szerepelnének. Ez a hármas is szépen mutatja, hogy minél közelebb kerülünk a tél végéhez, annál több megpróbáltatással kell szembenéznie a gyermekek szervezetének. Teljesen megértjük, ha szülőként mindez téged is aggodalommal tölt el, de mindjárt eláruljuk, hogy miért nincs okod az idegeskedésre.

Mit szólnál hozzá, ha nem kéne gyermekednek napokon vagy heteken keresztül az ágyat nyomnia, nem lenne rá szükség, hogy hosszú időre szabadságra kényszerülj, és annak is elkerülhetnéd a veszélyét, hogy az ápolás során megfertőződj a hazahurcolt kórokozókkal? Idén ez veletek is pontosan így történhet! Létezik ugyanis egy immunrendszert támogató termékcsalád, ami hozzásegíthet, hogy a szeptembertől februárig tartó időszakot akár egyetlen köhintés vagy hőemelkedés nélkül vészeljétek át.

Mindent tartalmaz, amire szükség van a védekezéshez

Turbokid – Itt az idő, hogy felkészítsd gyermeked immunrendszerét! - newgenerationmarketing

A Turbokid egészségprogramot azért állították össze, hogy az imént felsorolt kellemetlenségekkel a lehető legkevesebbszer kelljen megküzdenetek. A megoldáscsomag titka három összetevőjének kombinált alkalmazásában rejlik. A készítmények a szervezet számára minden szükséges mikrotápanyagot biztosítanak, és védelmet nyújtanak a külső kórokozókkal szemben. Na, de miről is van pontosan szó? Vegyük sorra a Turbokid egészségprogram alkotóelemeit.

  1. Az Aloe vera mézes ivógél segíti az anyagcserét, valamint hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez. A 90%-os tiszta aloe vera gél mellett 9% virágmézet és C-vitamint is tartalmaz.
  2. A Vita Active zöldségek és piros bogyós gyümölcsök felhasználásával teljeskörű vitaminellátást biztosít (D-, E-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9- és B12-vitamint is tartalmaz). Segít a szabadgyökök semlegesítésében és az immunrendszer erősítésében.
  3. A Colostrum Direct olyan vírusellenes antitesteket tartalmaz, amelyek képesek hatékonyan felvenni a harcot a kórokozókkal szemben. Védi a sejteket, és meghosszabbítja az élettartamukat.

Nem csak a legkisebbekről gondoskodik

A Turbokid megoldáscsomagot kimondottan a gyermekek igényeihez igazodva állították össze a szakemberek, ez azonban nem azt jelenti, hogy a készítmények csak egy bizonyos korig fejtik ki jótékony hatásukat. Az Aloe vera mézes ivógél, a Vita Active és a Colostrum Direct termékek hosszú távú, kúraszerű alkalmazásával az apróságok mellett a család minden tagjának – akár a legidősebbeknek is – megerősítheted az immunrendszerét, és ellenállóvá teheted őket a kórokozókkal szemben.

Tudd biztonságban a szeretteid!

Turbokid – Itt az idő, hogy felkészítsd gyermeked immunrendszerét! - newgenerationmarketing

Egy újabb influenzaszezon kirobbanása előtt, egy tomboló világjárvány kellős közepén és a téli hónapok közeledtével az immunrendszer támogatása elengedhetetlen. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett a Turbokid egészségprogram által kínált készítmények rendszeres alkalmazásával bebiztosíthatod, hogy a család legkisebb tagja is egészségesen vészelje át az előttünk álló időszakot.

Szeretnéd biztonságban tudni a szeretteid? Tudj meg többet a Turbokid termékekről! KATTINTS IDE!