Életviteli tanács

Body Mission – Hozd magad formába!

A tükörbe pillantva egy elégedett, magabiztos, életvidám és vonzó embert látsz? Büszke vagy arra, aki visszatekint rád? Ezeket a kérdéseket bizonyos időközönként érdemes feltenned magadnak. Csak így bizonyosodhatsz meg róla, hogy helyes úton jársz.

A problémák megoldása helyett gyakran elbagatellizáljuk, elodázzuk vagy megpróbáljuk teljesen kizárni életükből a kellemetlen, nehezen megoldható helyzeteket. Úgy teszünk, mintha nem is léteznének. Néha tényleg kényelmesebbnek tűnhet homokba dugni a fejünket, hosszú távon viszont 100%-os biztonsággal kijelenthető: a struccpolitika kudarcra van ítélve.

Szembe kell nézni a valósággal!

Mindannyiunk életében vannak mélypontok. Amikor nem érezzük magunkat magabiztosnak. Amikor képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni a körülöttünk zajló eseményeket. Amikor a tükörbe pillantva nem az az ember tekint ránk vissza, akit látni szeretnénk. Ezek a problémák gyakran abból fakadnak, hogy nem vagyunk elégedettek a külsőnkkel, mindez pedig elindít egy végeláthatatlan lavinát, ami a teljes életünkre kihatva megpecsételi a mindennapjainkat.

Body Mission – Hozd magad formába!

Ha úgy érzed, hogy változásra van szükséged, cselekedj! Lábalj ki az önsajnálatból, vedd kezedbe az irányítást, és hozd magad formába! Nem önsanyargató diétával, koplalással vagy a szervezetet túlterhelő sporttevékenységekkel, hanem egy szakemberek által összeállított egészségprogrammal.

Body Mission – Végigkísér az úton

A Body Mission program az egészséges étkezés biztosítása mellett a mozgásról és a megfelelő életvitelről is gondoskodik. Három fő pillére nem csak a kívánt testsúly elérésében, hanem az ideális testsúly megőrzésében is a segítségedre lesz.

Body Mission – Hozd magad formába!
  1. pillér – Étkezéshelyettesítés – A diéta alatt fontos, hogy a szervezet minden fontos tápanyagot megkapjon. A Figu Active termékekkel csökkentheted a súlyod, ha a napi három fő étkezésből kettőt helyettesítesz¹ velük. A shake-ek, a levesek, a müzli és a szeletek gyorsan elkészíthetők, és biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ráadásul eszméletlenül finomak…
  2. pillér – Kiegészítő termékek – A Pro Balance és a Protein ital támogatnak a diéta során – gondoskodnak a szükséges tápanyagokról², és segítik az izomfejlődést³ –, a diétás teakeverék pedig tökéletes forrása a kalóriamentes folyadékbevitelnek.
  3. pillér – Személyi tréner – Online hozzáférési kódot kapsz saját személyi tréneredhez, aki heti terveket biztosít számodra az egyszerű fogyáshoz. A motivációról a saját súlykövetőd, a közösség és az egyszerűen követhető fitness videók gondoskodnak.

Ha kívül minden rendben van, könnyebben helyre billen az egyensúly!

Body Mission – Hozd magad formába!

Ha fizikálisan rendben vagy, lelkileg is kiegyensúlyozottabbá válsz, és végre ismét azt érezheted, hogy Te irányítod az életed. A Body Mission program nem csak a legelső lépés, hanem a teljes út megtételében a segítségedre lesz. Készen állsz a változásra?

TUDJ MEG TÖBBET A BODY MISSION PROGRAMRÓL!

1 Súlykontroll: Napi két étkezés helyettesítéseként, kalóriaszegény táplálkozáshoz. Az étkezés helyettesítő segíti a fogyást. A megfelelő hatékonyság elérése érdekében helyettesíts naponta egy vagy két étkezést Figu Active termékekkel. I 2 A Pro Balanceban lévő magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez. I 3 A Protein italban lévő fehérjék hozzájárulnak a izomzat és a normál csontozat megőrzéséhez.