Életviteli tanács

Miért érdemes folyékony étrend-kiegészítőt választani?

Szervezetünknek az egészséges működéshez szüksége van bizonyos vitaminokra és ásványi anyagokra. Ezeknek túlnyomó részéhez hozzájuthatunk az elfogyasztott élelmiszereken keresztül, a hiányzó mennyiséget pedig étrend-kiegészítő segítségével pótolhatjuk. Nem mindegy azonban, hogy milyen halmazállapotban vesszük magunkhoz az immunrendszert támogató készítményt.

A stressz, a túlfeszített munkatempó, a kevés alvás, a mozgás- és napfényhiány egyaránt legyengíthetik az immunrendszerünket. Ilyenkor szervezetünknek több vitaminra és ásványi anyagra van szüksége, mindezt pedig – különösen a téli hónapokban – az egészséges és változatos, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag táplálkozás mellett folyékony étrend-kiegészítő segítségével érdemes pótolnunk.

Immunrendszerünk védelme érdekében a rendszeres vitaminbevitel mellett oda kell figyelnünk az egészséges és változatos táplálkozásra, a kielégítő minőségű alvásra, az elegendő mennyiségű folyadékbevitelre, valamint a mindennapos testmozgásra (az immunrendszer erősítésének legfontosabb lépéseiről ide kattintva olvashatsz részletesebben).

A folyékony étrend-kiegészítő előnyei

Miért érdemes folyékony étrend-kiegészítőt választani?
  1. Gyorsan felszívódik – A tablettákat először meg kell emészteni, és csak utána kezdik el kifejteni a hatásukat. A folyékony változat azonnal „munkához lát”.
  2. Többet rejt magában – A kemény tablettákhoz viszonyítva akár ötször magasabb lehet a koncentráltsága. A folyékony változattal egyszerűbben biztosítható a szükséges vitaminmennyiség.
  3. Hatékonyan hasznosul – A folyékony halmazállapotnak köszönhetően a vitaminok azonnal a véráramba kerülnek, és körülbelül 90%-ban hasznosulnak. A tablettákhoz képest erősebb hatást képesek kifejteni.1

+ 1 Gyerekek számára is egyszerűen bevehető – A nagyobb tabletták a gyerekek mellett gyakran a felnőtteken is kifognak – az ízük kellemetlen, lenyelésük pedig nehézkes lehet. Az ízesített, folyékony halmazállapotú vitaminkészítmény fogyasztásakor semmilyen kellemetlenséggel nem kell számolni.

Nehéz fizikai munka, aktív sportolás, terhesség, szoptatás, menopauza vagy járványhelyzet idején a szervezetnek még több vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Ezekben az esetekben fokozottan oda kell figyelni a helyes táplálkozásra és a vitaminbevitelre.

LR termékcsalád – Folyékony étrend-kiegészítő kicsiknek és nagyoknak

Folyékony étrend-kiegészítő gyerekeknek – A Turbokid egészségprogram készítményei a gyermekek szervezete számára minden szükséges mikrotápanyagot biztosítanak, és védelmet nyújtanak a külső kórokozókkal szemben. Az Aloe vera mézes ivógél segíti az anyagcserét, valamint hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez; a Vita Active zöldségek és piros bogyós gyümölcsök felhasználásával teljeskörű vitaminellátást biztosít, és segít a szabadgyökök semlegesítésében; a Colostrum Direct pedig olyan vírusellenes antitesteket tartalmaz, amelyek képesek hatékonyan felvenni a harcot a kórokozókkal szemben.

Miért érdemes folyékony étrend-kiegészítőt választani?

Folyékony étrend-kiegészítő felnőtteknek – Az aloe vera ivógélek számos jótékony összetevőt ötvöznek, amelyek együttes hatása hozzájárul, hogy az immunrendszer könnyebben vegye fel a harcot a kórokozókkal szemben. A zselében található esszenciális hatóanyagok gondoskodnak az energiáról és a vitalitásról, erősítik az immunrendszert, felgyorsítják az anyagcserét, és egyensúlyban tartják a testazonos folyamatokat a szervezetben.

Miért érdemes folyékony étrend-kiegészítőt választani?

Szeretnél többet megtudni? A gyerekek számára szükséges vitaminokat tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőkről IDE KATTINTVA, a felnőttek számára összeállított készítményekről pedig IDE KATTINTVA olvashatsz tovább.

1 Folyékony vitaminok – 3 előny, 2 tévhit