Életviteli tanács

Ne hagyd, hogy legyűrjenek a stresszhelyzetek!

Az iskolapadban ülve már gyermekkorodban megtapasztalod, munkába állást követően szinte mindennapossá válik a jelenlétük, a szülővé válás pillanatában pedig rádöbbensz, hogy életed végéig magaddal fogod őket cipelni. A stresszhelyzeteket nem tudod elkerülni. Szembe kell velük nézned. Mindezt azonban nem félve és szorongva, hanem felkészülten és tudatosan érdemes megtenned!

Bizonyos mennyiségű stresszre szükséged van ahhoz, hogy motivált és energikus maradhass a hétköznapok során. Sőt, egy feszült pillanat a csúcsteljesítmény elérésére is sarkallhat (az eustressz, vagyis a „jó stressz” a fizikai és szellemi teljesítmény fokozása révén egy váratlan helyzetben akár életmentőnek is bizonyulhat). Az oxidatív stresszel azonban nem árt óvatosnak lenned!

A stresszhelyzetek veszélyei

Szervezeted a folyamatos nyomás hatására több energiát termel, melynek végtermékeit szabadgyököknek nevezzük. Ezek antioxidánsok segítségével semlegesíthetők, túltermelődés esetén viszont a tested már nem tudja lebontani őket, és súlyos problémák kialakulásához vezethetnek.

Ne hagyd, hogy legyűrjenek a stresszhelyzetek! - Newgenerationmarketing

Az oxidatív stressz tehát a szabadgyökök és az antioxidánsok egyensúlyhiányát jelenti, ami az egész szervezetedre negatívan hathat – jelentősen csökkenhet a teljesítőképességed és a mentális teljesítményed. Gyulladásokat, sejtkárosodásokat idézhet elő, hozzájárulhat szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség vagy daganatos elváltozások kialakulásához, a mindennapok során pedig fáradékonyság, folyamatos kimerültség, félelem, szorongás, általános kedvtelenség vagy depresszió formájában is megnyilvánulhat.

A negatív hatások kivédése

A stresszhelyzetek negatív hatásainak elkerülése érdekében az alábbi tanácsokat érdemes megfogadnod:

  1. Legyen gyümölcsökben és zöldségekben gazdag az étrended.
  2. Korlátozd minimálisra a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását.
  3. Minden nap fordíts legalább 30 percet testmozgásra.
  4. Hagyj fel a dohányzással és az alkoholfogyasztással.
  5. Biztosítsd szervezeted számára a szükséges vitaminokat.
Ne hagyd, hogy legyűrjenek a stresszhelyzetek! - newgenerationmarketing

Az egyik legnagyobb problémát általában az szokta jelenteni, hogy éppen azt nem tudod biztosítani a szervezeted számára, amire stresszhelyzetekben a legnagyobb szüksége lenne: a vitaminokat, az ásványi anyagokat és a nyomelemeket – vagyis a fontos antioxidánsokat. Ilyenkor érdemes segítségül hívni a Mind Master termékcsaládot.

Természetes támogatás a stresszhelyzetek leküzdéséhez

A Mind Master Red és Green italok mégvédik a sejteket az oxidatív stressz negatív hatásaival szemben, energiát biztosítanak a hétköznapokhoz, valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal hozzájárulnak a normál energia-anyagcseréhez és az idegrendszer működéséhez.

A készítményekben található antioxidánsok – a rezveratrol, a zöld tea, az E-vitamin és a szelén – hatékonyan semlegesítik a szabadgyököket; a klorofill, amely a növények energiatermeléséért felel, további támogatást nyújt a stressz kezeléséhez; a különleges, egymással kapcsolódó mikrotápanyagok – a B1-, B9-, B12-vitamin, a kolin, a vas, a Q10 koenzim és az L-karnitin – pedig segítik a fizikai és mentális energiaszint növekedését.

Ne hagyd, hogy legyűrjenek a stresszhelyzetek! - newgenerationmarketing

A Mind Master Green és a Mind Master Red termékek egyedülállónak számítanak a hazai piacon. Stresszcsökkentő hatóanyag-kombinációjuknak és teljesítménynövelő összetevőiknek köszönhetően a család minden tagja számára biztosítani tudják az energikus és stresszmentes élethez elengedhetetlen antioxidánsokat.

Hozd ki magadból a maximumot!

Teljesítményorientált világban élünk. Nyomás alatt kell teljesítenünk az iskolában, a munkahelyen, otthon; gyerekként, felnőttként, házastársként és szülőként egyaránt. A folyamatos elvárások terhe nyomán kialakuló stresszhelyzeteket egyszerűen nem tudjuk elkerülni. Az életünk részei. A kezelésükre (vagyis a kontroll alatt tartásukra) viszont van lehetőség.

Ebben siethet segítségedre a Mind Master termékcsalád, aminek alkalmazásával megvédheted szervezeted az oxidatív stressz káros hatásaival szemben, és vitaminokkal, valamint ásványi anyagokkal hozzájárulhatsz a normál energia-anyagcseréhez.

Vedd könnyebben az akadályokat! Tudj meg többet a Mind Master termékcsaládról! KATTINTS IDE!